Sista påminnelsen till Café. Kanske.

Hej,

nu fattar jag att ni inte vill. Jag känner mig ganska dum som skrev och påminde er. Men nu kan jag i varje fall ge mamma ”att jag försökte och var modig” i present. Då blir hon nog lite glad. Helst skulle jag ge henne en Italienresa men hennes hund Malte vill inte åka till Italien.

Lite glad är jag ändå för jag frågade en annan tidning om jag fick vara med i den och de sa ja. Min moster Ann-jeanett säger att Jan Guioilliuo jobbade på den innan. Folket i bild heter den, det ska bli skoj. Jag behövde inte ens ha kängorna på mig skrev de.

Kram ändå

Milvin

Hela brevet här

3 Comments

  1. Det där med Jan G och uttalandet av hans efternamn känns snott från en känd komediserie på svt…

  2. För en gångs skulle en omedveten stöld, vilken så skall jag tänka efter i fall jag låtit mig påverkas undermedvetet.

    Äter aldrig ägg o bacon till frukost. Såg Dexter, där vinjetten innehåller just ägg o bacon. Vaknade på morgonen och var sugen på ägg o bacon…

    30 spänn på att jag inte sett serien.

    Jag är ärlig och rekorderlig. Så rekorderlig att jag frågar alla innan jag lägger ut något här. I dag missade ni en riktigt störig visselfilm på grund av det…