This just in!

Milvin är lite sur för att Kapten Konsument tar så mycket plats och tid. Milvin tycker att det var hans uppgift att skriva till företag. Milvin säger att Kaptens initialer också kan innebära något annat och att jag är i famnen på Kapten Konsument.

Ja, ja. Men för att blidka min bästa Milvin (The Milvin) så kommer här ett brev som han medförfattat. Svaret kom i går och är väl lite roligt varje fall med ”piiigt” som jag då utläser som en barnvariant av ”fy äckligt” (för jag är i kontakt med mitt inre barn och kan sådant!).

”Till: Mejeriforum Skånemejerier
Ämne: Friscus

Hej,

min kompis säger att ni har i bakterier i er juice. Om det stämmer är det skitäckligt och dessutom förjudet enligt FN:s konvention om kemisk krigföring.
Jag drack en gång Proviva, sen läste jag att den innehöll isolerat nånting från en människas bajs. Nu klöks jag igen och det var tre år sedan jag drack den.

Snälla säg att min kompis har fel.

Kram

M&D”

och svaret

”Hej,
Tack för ditt mail. Det stämmer att där är poistiva bakterier i Bravio friscus. Det är bakterier som man själv har i sin tarmflora så det är inte så ”piigt”

Med vänlig hälsning
Charlotta”

Milvin är som bekant inte farlig, han är bara där och belyser saker som är konstiga. Möjligen är han själv lite konstig.

This time it´s for real

9 Comments

  1. Jag gjorde för några år sedan ett jobb för han som ”upptäckte” Proviva bakterien – Han är RIK!

  2. Nu hittar jag inte texten men grovt förvanskat stod det på Provivas hemsida ”med bakterier från människobajs”. Grovt förvanskat då alltså.

  3. Men är det inte så att för länge sen (jättelängesen hoppas jag…) så fanns det nån huskur att om bakteriebalansen var utslagen så kunde man ta bajs från någon som var frisk och stoppa det i (här väljer jag att undvika att säga äta…) den sjuka människan. Då skulle det bra bajset från den friska människan göra så att tramfloran normaliserade.

    Sammanfattningsvis så känns det ju yttepyttelite mer smakligt med ett glas Proviva..

  4. Proviva-snubben är rik, Proviva är äckligt, det är sjukt att äta bajs, jag mår illa…