UPS eller?

Bortsett från att de faktiskt var hemma… Sedan fick han (som skickat in bilden) tala i 14 minuter med deras kundtjänst och här var en lång rad med grova ord som han var tvungen att svälja i stället för att säga, men de var för grova för denna lilla familjesida. Paketet, nej det har inte kommit än. Just det, det står security access, på svenska tror jag att det heter porttelefon för det måste väl fungera lika bra som portkod?

6 Comments

 1. Hahahaha UPS eller TNT rör jag inte med tång!!!

  Det bästa var nog när jag skulle skicka 7 kolli med TNT, när det var packat så blev det 8 kolli, eftersom jag hade 7 AWB lappar utskrivna ringde jag till kundtjänst för att fråga hur jag skulle göra med den åttonde! Fick svar att koppiera upp en av dom andra o klistra fast, jag frågade om det inte skulle bli problem eftersom det stog 7 av 7 på dom, svaret jag fick var ”nej inte alls, vi räknar rom när dom kommer”! Jag tog försäkring med! Väl framme var det så klart 7 paket. Efter mycket om och men blev jag dumförklarad för att jag överhuvudtaget tänkte att det kunde fungera så!

  Ja jag slutade skicka med dom efter den sändningen, 3 månader efter ringde dom och undrade varför jag ej skickade med dom och om jag var missnöjd, jag bara la på luren!!!

  40 000 kr läxa!!!!

  1. Det vill säga att du faktiskt fick ut 40 000 på försäkringen eller lyckades de komma undan det? Företag borde inte få vara större än att den som äger det kan allas namn. Ja, jag kanske skall fundera lite på det, men principen är inte fel.

    1. Ja men ett stort måste väl i varje fall vara bättre än ett litet!

     Störigt!

     UPS fy på er, Kapten Konsuments vrede är inte att leka med.