Vanlig dag på kontoret.

Mottagit och installerat en transportskadad tvättmaskin av extremt hemligt märke. Ringt och påpekat att den låter konstigt. Fått den utan vidare utbytt (pluspoäng Ida på Tretti.se). Fått kalla fötter av slöseriet, dubbelkollat och trippelkollat. Låter konstigt. Ytterligare en vecka utan tvättmaskin. Jobbigt säger frun. Har lärt mig att hålla med.

 

Upptäcker att EON fakturerar oss enligt fel tariff, kära frun ringer och påpekar. De tilstår fan ta mig att de glömt bort att föra in vår nya taxa. Frun påpekar att vi redan betalt en räkning fel och de lovar att rätta.  Hade jag gjort samma sak mot EON är det nog straffbart men, men.

Vilket?

Jag behövs som konsumentsuperhjälte, vem syr upp dräkten? Jag vill ha en liten mantel, mer som en flärp.

Kom igen nu knäck bildrebusen!

3 Comments