Whiteboardstourettes

Jag fick kämpa mot mina naturliga instinkter när jag såg den fina sommarlovswhiteboarden i barnens skola. Det gick med nöd och näppe. Filmen får vara med igen. Den är lite populärare än filmen om tuppen (7 visningar).

12 Comments

  1. I slutet av maj hoppades jag men nu verkar det dra ut på tiden. Manusomarbetning, avhoppade skådespelare, nya sponsorer då de gamla drog sig ur. Häng kvar här på siorna så kommer du garanterat bli varse!

   En liten annons kanske?

 1. Var det något med barnens sommaravslutning som fick dig att tänka på mig och folkdräkt? Nån pensionsmässig småskolefröken i hembygdsdräkt kanske? Jag kan nog säga att folkdräktsklädda lärare är en mycket ovanlig syn på gymnasieavslutningar. Men som sagt, trots trettio år kvar till pension kan jag tänka mig att dra mitt strå till stacken iklädd dirndel. Bara jag slipper kyrkan.

  1. Först och främst 1-0 till frun för att korrekt förutspått ditt svar.

   För det andra var det en lång rad sammanträffande som slutade med en sinnebild av dig iförd folkdräkt. Dock med 30 år kvar till pensionen.

   För det tredje undrar jag om det är en försvenskad stavning?

   Sist men sannerligen inte minst

   – Herrens frid till dig denna ljuva sommardag!

  2. Dirndl (som det stavas) minsann! Den enda gång som jag har haft funderingar på Lederhosen var under Oktoberfest för några år sedan. Kändes som var uttittad när man dök upp i jeans. Dessutom verkar Lederhosen vara spillsäkra, en egenskap som uppskattas efter att botten har gått ur på ett Mas glas.

   1. Jag hade lederhosen på midsomrar när jag var liten. Det är av flera skäl som jag ofta önskar att jag var liten.

 2. Du ser, när går gruppresan till München? Jag vill att Edvard Blom hänger på.

 3. Ok, vi struntar i Edward Blom då – som för övtigt har samma inredningsstil som moster Märta 87. Men sitter här och längtar efter ett rejält stop öl. Detta eftersom jag just nu ägnar mig åt passiv matlagning. ”Pulled Pork”, sex timmar låg värme.

 4. hi nice topic we have going there! [url=http://endthesnoringforever.com]snoring mouthgaurd[/url]