Tillfälligt avbrott

 

På semestern då alltså eftersom jag tack vare flera dagars umgänge med katt och kattfolk återigen producerar snor som i vårtider. Ordet snorbroms, här avbildat med stil och finess. Ja, avbildat i varje fall. Apropå det så finns en liten samling till här. Mitt bland alla konsumenthjältar och kundtjänstbrev är det viktigt att då och då stanna upp och tänka på sina rötter. Küng for president! har bland annat sina rötter i dessa – i vissa kretsar- bejublade snorbilder.

Någon som har några tips mot kattallergi som inte innefattar att kattägaren gör sig av med sina djur. De är alltid så blödiga med sina katter, kom igen det är ju inte som att ha en hund direkt eller hur. Det heter inte ”Katten – människans bäste vän” Nä, det gör det inte. Bilden är på en förnysning, lite att betrakta som ett förslag för hjärtat eller som en liten nätt uppvärmning.

6 Comments

   1. Inte är det väl du som varit där?

     
    Gör ni Brasiliansk på män? Svar: Nej!
    Många har ringt och frågat varför vi inte gör män svaren är dessa: Obekväm situation då vi endast är tjejer som vaxar. Rent praktiskt vet vi inte hur man skall göra för att få ett bra resultat ex. en pung  är mycket svår att vaxa utan att greppa tag och spänna huden.  Skulle man bara vaxa rent av utan att utan att hålla i pungen och sträcka ut huden kan det resultera i mkt inflamerade hårsäckar vilket vi ej vill utsätta kunden för. Vi har även fått oanständiga förslag och närmanden vid  vax tillfällen vilket inte är ok eller bekvämt.  Dessa skäl har gjort att vi nu säger nej till att brasiliana alla män.
     
    Får man någon bedövning? Svar nej. Men man kan ta 2 värk tabletter 30 -45 min innan, så lindrar det lite..
     
     
     
    Nekas någon kund behandling? Svar: ja, om någon är mkt otrevlig eller kommer med oanständiga förslag eller råkar skada oss vid vaxningen.

    1. haha, näe jag är faktiskt oskyldig. har inte direkt någon överdriven kroppsbehåring. Iallafall ingen som, mig veterligt, framkallar allergiska reaktioner hos nån.

     Ärligt talat var det tänkt till kissekatten. om det nu skulle vara så att nån är allergisk mot katthår dvs……
     Åsså blir dom ju, utlovat, väldigt lena och fina. man kanske kan passa på att färga morrhår eller nåt också när man ändå är där.
     Vad har katten för musik preferenser? Tänker mig att den kanske gillar metal. Isf är ju saken klar.
     Svartmålade klor, kajalpenna runt ögonen, mascara i morrhåren och brazilian… Killer Cat!