Sverige – Norge 1 – 0.5 på Hylliekroken

Den förmodligen återkommande tävlingen mellan Norge och Sverige i äventyrsgolf avhölls under stressiga former (frysande fru och barn) men det tog vi inte hänsyn till.

Kjetil och jag gav oss i kast med den kuperade, om än i miniatyrformat, banan. Det var kul, speciellt andra varvet då jag vann stort. Därav Norge 0.5 för Kjetil vann faktiskt första. Härmed kallas även till landskamp på den stora, om än korthåls, banan på Hylliekroken. Samma bana som min far faktiskt trillade framlänges ner i ett tillräckligt djupt vattenhinder. Det hindrade dock inte honom från att spela klart. Han förde även noggranna protokoll i excel över sina hyllierundor. Nedan en bild som skulle kunna förklara detta inlägg.

OBS Tävling!

Nu har jag fått äran att dela med mig av fyra greenfees till Hylliekrokens äventyrsgolf . Dessutom skulle jag gärna se att jag fick vara med och tävla så skriv en kommentar om varför du skall besegra mig så är en biljett din, sen bestämmer vi ett datum för bataljen. Jag kommer vara nykter, men jag kommer göra allt för att du inte skall vara det!
Tills dess bjuder jag på lite ögongodis från matchen härförleden.

12 Comments

 1. Lika mycket som jag hatar att förlora så älskar jag att vinna. Det skulle kunna resultera i en glädjedans utan dess like (vit man utan taktkänsla, dessutom berusad av glädje). Eller så slutar det i tårar.

 2. Oavsett tror jag att du ligger mycket gott till! Jag försöker dra mig till minnes tävlingar som vi haft. Minns mest öl vi har druckit och kött vi grillat, stämmer det?

 3. Jag behöver vinna över dig för att komma över min högstadie trauma som du orsakat!!!

 4. Konstig bana. Hade för mig att man i golf skulle putta bollen i ett hål, inte i en skreva… har säkert fel igen. Kan inte så mycket om golf… eller är det kanske äventyrsbiten jag missat?

  1. Skulle aldrig falla mig in. Dessutom tror jag inte det går! Jag svarade dig i vanlig ordning direkt men det dök visst inte upp så här kommer det igen.

   ”Lustigt, jag skulle kunna säga det samma” Du har en plats!

  1. Ett osannolikt scenario. Jag gillar du nästan lyckas få in en sexuell underton i det. Du ligger bra till!

  1. Ett osannolikt scenario? Men, Ja det vore synnerligen trevligt att ta sig till humorns sköte (och kanske öla?). Jag talar numera mer om öl än vad jag faktiskt dricker. I dag tog jag in 30 kubik ved och åkte fast för fortkörning. Vanlig dag med andra ord.

   Din avsaknad av tävlingsinsikt (eller instinkt) ger dig ett gott läge i denna tävling. Ironiskt nog.